West i Carter porodice zakopali sve ratne sekire (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 21.Sep.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

West i Carter porodice zakopali sve ratne sekire (FOTO)

Kanye West sinoć je uklonio sve sumnje da su on i Jay Z još uvek u svađi nakon dve objave na Instagramu, zbog čega fanovi spekulišu da je u radu još jedan The Throne album. Naime, slavni reper je sinoć bio aktivniji na društvenim mrežama nego inače. Nakon što se direktno obratio Nicku Cannonu i Draku serijom Instagram klipova, Kanye je postavio fotografiju na kojoj poziraju Beyonce i Jay Z. U opisu je kratko napisao ‘Porodica’. Fotku je prvobitno objavila Beyonce na svom oficijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sajtu. Odmah nakon ove fotke postavio je još jednu – emodžji koji predstavlja znak Roc, i.e. Roc Nationa, Jay Z-jeve izdavačke kuće. Mnogi smatraju da je ova fotka najava za još jedan The Throne album, iako još uvek nismo dobili zvaničnu potvrdu. Podsetimo, prijateljstvo nekada bliskih saradnika puklo je 2016. godine, nakon što je Kanye usred nervnog sloma isprozivao Jay Z-ja na svom koncertu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Fotografije kao DOKAZ: Porodice Karter i Vest ZAKOPALI RATNE SEKIRE

Izvor: Story, 21.Sep.2018

Kanje Vest sinoć je uklonio sve sumnje da su on i Džej Zi još uvek u svađi nakon dve objave na Instagramu, zbog čega fanovi spekulišu da je u radu još jedan The Throne album. Naime, slavni reper je sinoć bio aktivniji na društvenim mrežama nego inače. Nakon što se direktno obratio Niku Kanonu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.