Vuk Kostić o snimaju serije Ubice mog oca: Negativci se najviše zabavljaju

Izvor: Tracara.com, 05.Dec.2018, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić o snimaju serije Ubice mog oca: Negativci se najviše zabavljaju

Vuk Kostić ovih dana uživa u plodovima serije Ubice mog oca, u kojoj igra inspektora Aleksandra Jakovljevića već tri TV sezone. Iako je sada sa ispravne strane zakona, proslavile su ga uloge negativaca u filmovima Apsolutnih 100 i Munje, a u intervjuu za jedan dnevni list istakao je da se negativci zabavljaju najviše. “Ovi glumci ‘negativci’ se na filmu i u serijama više zabavljaju, zato što im je sve dozvoljeno. Ja sada kao inspektor moram da pazim”, rekao je Kostić u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << za Novosti. Glumac je istakao da mu se scenario serije Ubice mog oca veoma dopao, te da popularnost te serija leži u činjenici da se dobro daleko čuje.“Ali i vidi i gleda… Ljudima ponudiš dosta toga, a onda oni izaberu šta im se dopada”, rekao je Kostić. Na konstataciju da su serije danas popularnije od filmova, Vuk Kostić je rekao da nije igrao u mnogo serija. “Više volim film”, zaključio je on.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Vuk Kostić o snimanju serije Ubice mog oca: Više volim film!

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2018

Glumac Vuk Kostić o snimanju serije "Ubice mog oca" u kojoj glumi inspektora Aleksandra Jakovljevića već treću TV sezonu. Serija je jako popularna i gledana ali ipak kaže: Više volim film!..Glumca Vuka Kostića proslavile su uloge negativaca u filmovima "Apsolutnih 100", Munje" "Ljubav i drugi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.