Vučić sa šefom Misije MMF: Srbija ostvarila dobre fiskalne rezultate

Izvor: Kurir, 18.Feb.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa šefom Misije MMF: Srbija ostvarila dobre fiskalne rezultate

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i šef Misije MMF Džejms Ruf potvrdili su danas u Beogradu da je Srbija ostvarila dobre fiskalne rezultate, da su prihodi budžeta veći od rashoda i da je taj pozitivni trend nastavljen i početkom ove godine.

Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju s medijima, Vučić i Ruf su razgovarali na temu četvrte revizije stend-baj aranžmana.

Posebna tema razgovora bila je reforma javnih preduzeća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao što su Srbijagas, EPS i Železnice Srbije, kao i restrukturiranje državnih preduzeća, poput RTB Bora, Resavice i Petrohemije.

Ustanovljen je problem koji postoji u racionalizaciji državne uprave na čijem rešavanju će Vlada Srbije intenzivno raditi. Premijer Vučić uverio je predstavnike MMF da Vlada Srbije uveliko radi na sprovođenju ekonomskih reformi. On je dodao da je Vlada Srbije dogovorila naredne korake sa MMF.

Autor: Tanjug,Foto: Dado Đilas

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić i Ruf potvrdili: Dobri rezultati Srbije

Izvor: B92, 18.Feb.2016

Beograd -- Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i šef Misije MMF Džejms Ruf potvrdili su u Beogradu da je Srbija ostvarila dobre fiskalne rezultate...Oni su potvrdili i da su prihodi budžeta veći od rashoda i da je taj pozitivni trend nastavljen i početkom ove godine...Kako je saopštila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.