Vreme i mesto sahrane Saše Vidića: Evo gde će biti večno počivalište preminulog kreatora

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 15:29

Vreme i mesto sahrane Saše Vidića: Evo gde će biti večno počivalište preminulog kreatora

Javnos je još uvek u neverici.

Modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je juče, u 53. godini, u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, a vest o njegovoj smrti duboko je potresla javnost.

Kako prenose mediji, Vidić će biti ispraćen na večni počinak na Novom groblju u Beogradu u četvrtak, 27. aprila. Kremacija je zakazana za 14 sati, dok se skup ožalošćenih očekuje pola sata ranije.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato vreme i mesto sahrane Saše Vidića

Izvor: B92, 25.Apr.2023

Smrt modnog kreatora i stiliste Saše Vidića iznenadila je mnoge, a sada je otkriveno mesto i vreme kada će biti sahranjen...Kako pišu domaći mediji, Vidić će biti ispraćen na večni počinak u četvrtak 27. aprila, na Novom groblju u Beogradu, dok je kremacija zakazana za 14 časova...Podsetimo,...

Nastavak na B92...

Poslednje zajedničko gostovanje Cece Ražnatović i Saše Vidića (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023, 11:33

Bili su nerazdvojni, a neretko su spavali i u istom krevetu. Juče je kao bomba odjeknula vest da je modni kreator Saša Vidić preminuo u 53. godini u KBC “Bežanijska kosa”. Njegovo telo će biti kremirano 27. aprila na Novom groblju u Beogradu u 14 časova. Osim po vanserijskom talentu, istančanom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.