Poznato vreme i mesto sahrane Saše Vidića

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 15:35

Poznato vreme i mesto sahrane Saše Vidića

Smrt modnog kreatora i stiliste Saše Vidića iznenadila je mnoge, a sada je otkriveno mesto i vreme kada će biti sahranjen.

Kako pišu domaći mediji, Vidić će biti ispraćen na večni počinak u četvrtak 27. aprila, na Novom groblju u Beogradu, dok je kremacija zakazana za 14 časova.

Podsetimo, Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu, ali, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije imao dovoljno novca, nije uspeo da ga završi.

Za života je sarađivao sa brojnim ličnostima sa domaće javne scene, a prva njegova kreacija bila je haljina Branke Katić, koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordana Čekić: Кo smo? Кuda idemo? Odakle dolazimo?

Izvor: Arte, 26.Apr.2023, 09:01

U četvrtak 27. aprila u 19 časova otvara se izložba Gordane Čekić pod nazivom, "Кo smo? Кuda idemo? Odakle dolazimo?" 27. april – 15. maj 2023. Prodajna galerija Beograd, Kosančićev venac..Gordana Čekić diplomirala je 1991. na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu i na istom fakultetu...

Nastavak na Arte...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.