Volite njegove pesme, a ne znate da je on SRLJAO iz BRAKA u BRAK i da je jednom čak ostavio trudnu ženu: Njegova prva supruga je glumica iz OVE SERIJE Prve TV

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volite njegove pesme, a ne znate da je on SRLJAO iz BRAKA u BRAK i da je jednom čak ostavio trudnu ženu: Njegova prva supruga je glumica iz OVE SERIJE Prve TV

Poznati hrvatski pevač Boris Novković (50) ne stidi se da prizna da iza sebe ima tri braka, ali da i dalje veruje u ljubav. 
"Ako treba četvrti, i peti, i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek", rekao je pevač prošle godine nakon razvoda od 20 godina mlađe Ines Katić (30). 
Na samom početku karijere, Boris je bio u braku sa glumicom Bojanom Gregović Vejzović, koja danas, iako joj je 46 godina, izgleda mladalački, smatrajući je za jednu od najlepših Hrvatica. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << />
Bojana je danas u srećnom braku sa Enesom Vejzovićem sa kojim ima dvoje dece - ćerku Zoe i sina Raula. Srpska i hrvatska publika će Bojanu uskoro moći da gleda u novoj seriji "Pogrešan čovek" koja od jeseni kreće na Prvoj televiziji.

Boris je posle Bojane ponovo uplovio u bračne vode i to sa mladom novinarkom Lucijom Matić, sa kojom danas ima dva sina. Njihova ljubavna priča se neslavno završila, jer ju je Boris varao tokom njene druge trudnoće, a potom ju je i ostavio zbog romanse sa slikarkom Ivom Višošević, sa kojom je kratko bio u braku. 

Hrvatski muzičar je trenutno u vezi sa mladom 24-godišnjom studentkinjom Iris Volf, a za hrvatske medije je potrvdio da uživa u društvu atraktivne plavuše. 
Zanimljivo je da je ovaj poznati Hrvat uvek samo u superlativu govorio o svojim bivšim devojkama i ženama, a istakao je i da nikada neće živeti u laži, bez obzira šta drugi pričali, piše zena.blic.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.