Vojna akademija 3 premijerno prikazana pred beogradskom publikom!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojna akademija 3 premijerno prikazana pred beogradskom publikom!

Film Vojna akademije 3, večeras je premijerno prikazan u Sava Centru, a nakon završetka projekcije, glavni glumci, na čelu sa rediteljem, poklonili su se beogradskoj publici.

Novi nastavak Vojne akademije, uvod je u seriju koja će sa emitovanjem početi u februaru 2017. godine na RTS-u. Priča prati nove i stare kadete, a bazirana je i na braku Nadice i Džakovića.  „Imaće priliku da gledaju nas, na Akademiji, koji se suočavamo sa problemima tinejdžera, škole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljubavi. Tako da će imati priliku da naprave paralelu između dva sveta“, rekla je za RTS glumica Andrea Ržaničanin.

"Pokazalo se da je ciljna grupa mlađa publika koja dugo nije bila pred televizorom, dugo nije imala šta da gleda na televiziji i dugo nije odlazila u bioskop da gleda neki domaći film“,naglasio je Bojan Perić.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.