Voditeljku suprug PREVARIO sa Helenom Topalović: Dobila njihove INTIMNE fotke: Govorio je da putuje poslovno, a vodio je LJUBAVNICU u Egipat

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 11:18

Voditeljku suprug PREVARIO sa Helenom Topalović: Dobila njihove INTIMNE fotke: "Govorio je da putuje poslovno, a vodio je LJUBAVNICU u Egipat"

Voditeljka je prošla kroz pakao zbog supruga, koji ju je prevario sa Helenom Topalović.

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović postala je prošle godine majka devojčice kojoj su ona i njen deset godina stariji suprug dali ime Dominika.

Muž Helena Topalović, Dragan Aleksić je pre braka sa njom, bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Hepi" Jelenom Dimitrijević sa kojom takođe ima dete.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se ranije pisalo voditeljka Jelena Dimitrijević, prolazila je kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je Helena Topalović u vezi sa njenim bivšim suprugom. Kako je pisao "Alo" voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

A post shared by Jelena Dimitrijević (@_jelena_dimitrijevic)

- Jelena i Topalko su u fenomenalnim odnosima, poznaju se godinama i on je često bio gost u svim emisijama koje je ona vodila - pričao je izvor, koji je blizak atraktivnoj plavuši i dodao tada da je Jelena za neverstvo saznala tek kada je osvanula njihova zajednička fotografija sa aerodroma na kojoj se vidi kako njen muž grli Topalkovu ćerku.

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

- Dragan je sa Helenom očigledno putovao svuda, a Jeleni je govorio da putuje poslovno. Čak je i lagao da ide u Dubai, gde ima firmu i gde su Jelena i on živeli godinama, a zapravo je ljubavnicu vodio u Egipat - ispričao je izvor.

- Jelena trenutno prolazi kroz pakao. Telefon joj non-stop zvoni i svi imaju potrebu da joj nešto kažu i pitaju je. Takođe, od kada je ova afera postala javna, Jelena dobija razne informacije o Heleni i Draganu, kao i njihove zajedničke fotografije. Teško joj je, jer ne zna kako sve to da objasni sinu, porodici - rekao je tada izvor za gorepomenuti list.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.