Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 08:18

"GOVORIO JOJ JE DA PUTUJE POSLOVNO, A VODIO LJUBAVNICU U EGIPAT" Naša voditeljka prošla kroz pakao nakon što je obelodanjeno da joj je suprug u vezi sa ĆERKOM POZNATOG PEVAČA

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović postala je prošle godine majka devojčice kojoj su ona i njen deset godina stariji suprug dali ime Dominika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voditeljku suprug PREVARIO sa Helenom Topalović: Dobila njihove INTIMNE fotke: "Govorio je da putuje poslovno, a vodio je LJUBAVNICU u Egipat"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024

Voditeljka je prošla kroz pakao zbog supruga, koji ju je prevario sa Helenom Topalović...Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović postala je prošle godine majka devojčice kojoj su ona i njen deset godina stariji suprug dali ime Dominika...Muž Helena Topalović, Dragan Aleksić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.