Voditeljka u šoku: Ćerka Suzane Mančić se udala u tajnosti u Las Vegasu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka u šoku: Ćerka Suzane Mančić se udala u tajnosti u Las Vegasu! FOTO

Voditeljka Suzana Mančić bila je u šoku kada je saznala da se njena ćerka Teodora udala za svog izabranika u tajnosti i iznenada.

Naime, tek nakon završene ceremonije Suzana je saznala lepe vesti, a kako se priča, bila je u potpunom šoku i pomalo razočarana jer nije prisustvovala ćerkinom venčanju:"Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu" naveo je izvor blizak voditeljki za Telegraf.rs.

My man,soon to be my husband 😊😊😊

A post shared by Teodora Kunic (@teodorakunic) on Oct 28, 2016 at 11:45am PDT

 
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.