Više se ne prijavljujem! Nakon spekulacija o kupovini glasova, Breskvica najavila povlačenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 00:45

"Više se ne prijavljujem!" Nakon spekulacija o kupovini glasova, Breskvica najavila povlačenje

Mnoge iznenadila!

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, tokom finalne večeri briljirala je pod rednim brojem 3. Njena debitantska numera "Gnezdo orlovo" pobrala je mnoge simpatije publike, ali je naišla i na oprečne komentare, i našla se u istoj rečenici sa pojmom genocid.

Breskvica je nakon nastupa porazgovarala sa pripadnicima sedme sile, a tim novinara portala Srbija Danas pažljivo je pratio šta je imala da kaže.

Komentarišući nastup, Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila da joj je finale palo mnogo lakše nego polufinalno veče.

- Bilo je treme dok nisam izašla, ali kada sam izašla nestalo je sve. Definitivno sam se sada opustila mnogo više, osetila se samouverenost.

Naravno, mlada umetnica nada se najboljem mogućem ishodu što se tiče plasmana.

- Nadam se pobedi, naravno, kao i svi koji se takmičimo trenutno. I sada, šta god da se desi, slavićemo u krugu prijatelja, porodice i najbližih. Bilo je naporno u nekim trenucima, ali sve je ovde prelepo. Sa svima sam se baš sprijateljila.

Već danima kruže kompromitujuće priče po kuloarima na konto njenog nastupa i učešća, ali stavila je tačku na sve svojim odgovorom.

- Nije me pogodila priča da kupujem glasove. To je neka klasika kada sam ja u pitanju. Juče i danas u toku dana su se oglasile neke ličnosti za koje nisam očekivala, Indira Radić, koju privatno obožavam. Među ostalima su i Ceca, Dragana Mirković, Sloba Radanović, i mnogi drugi... Komentari da mi je pesma genocidna pogađali su me u prvom trenutku, ali više ne.

Ono što je pripadnike medija zaintrigiralo jeste Anđelina konstatacija da više neće učestvovati na "Pesmi za Evroviziju"!

- Ne bih se prijavila više, ovo je takmičenje na koje se prijavljuješ jednom, pa šta uradiš uradio si. To je moje mišljenje - bila je kratka i jasna Breskvica.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.