Više nego opasna Rijana u novom spotu “Needed Me” (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nego opasna Rijana u novom spotu “Needed Me” (video)

Rijana je snimila novi spot sa ne baš zanemarljivom dozom eksplicitnog nasilja, pomalo golišavih scena i dosta dobre muzike.

Video za pesmu “Needed Me” režirao je Harmoni Korin. Ovaj američki reditelj do sada je mahom radio sa rok izvođačima kao što su Black Keys, Sonic Youth i Cat Power, a Rijana očigledno ima energiju koja mu odgovara.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Više nego opasna Rijana u novom spotu “Needed Me” (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više nego opasna Rijana u novom spotu “Needed Me” (video)

Izvor: Svet, 20.Apr.2016

Rijana je snimila novi spot sa ne baš zanemarljivom dozom eksplicitnog nasilja, pomalo golišavih scena i dosta dobre muzike.. Video za pesmu “Needed Me” režirao je Harmoni Korin. Ovaj američki reditelj do sada je mahom radio sa rok izvođačima kao što su Black Keys, Sonic Youth i Cat Power,...

Nastavak na Svet...

Rijana još provokativnija i opasnija u novom spotu

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Apr.2016, 09:02

Spremite se za još jednu dozu eksplicitnog nasilja, malo golotinje i mnogo dobre muzike upakovane u Rijanin novi spot. Teško da nas Rijana više može iznenaditi! Dovoljno je pogledati spotove koje je snimila tokom prošle i ove godine da biste shvatili da jedna od najvećih zvezda današnjice nema...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.