Viktor Živojinović smršao 35 kilograma za dva meseca

Izvor: Tracara.com, 19.Jun.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Živojinović smršao 35 kilograma za dva meseca

Viktor u novembru 2016. godine (foto: Instagram/viktorzivojinovic) Viktor Živojinović, sin folk dive Lepe Brene, već duži vremenski period vodi bitku sa viškom kilograma, ali sve dosad se nije odlučio da se ozbiljnije pozabavi tim. Ipak, u protekla dva meseca, koliko je na posebnom režimu ishrane, upotpunjenim vežbama, Viktor je smršao čak 35 kilograma. Evidentno je da u poslednje vreme ne postavlja mnogo fotografija na društvenim mrežama kako bi se naposletku pohvalio krajnjim rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koji je sebi zacrtao, ali na poslednje dve fotografije (objavljene sredinom prošlog meseca) je i više nego očigledno da je na dobrom putu, kao i da izgleda mršavije nego ikada pre. (foto: Instagram/viktorzivojinovic) (foto: Instagram/viktorzivojinovic)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Veliki uspeh: Sin Lepe Brene iznenadio ovim potezom! FOTO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2017

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, iznenadio je sve svojim uspehom koji je podelio na društvenim mrežama!..Naime, najmlađi Živojinović već neko vreme vodi bitku sa viškom kilograma, ali je izgleda rešio da uzme stvar u svoje ruke i probuši kašiku. Tako je veoma primetna razlika...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.