Brenin sin smršao 35 kilograma za 2 i po meseca! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brenin sin smršao 35 kilograma za 2 i po meseca! (FOTO)

Viktor Živojinović, kako stvari stoje, rešio da dovede svoju liniju u red. Kako se pohvalio na društvenim mrežama, on smršao je 35 kilograma za 70 dana.

Printskrin: Facebook

Sudeći po ovome, Viktor želi da okrene list i da bude fit. Da podsetimo, on je pre nekoliko meseci proslavio svoj 19. rođendan, a na rođendanskoj zabavi bilo je puno poznatih ličnosti.

Foto: Marko Todorović

Prošle nedelje uživao je na jednom beogradskom splavu.

Foto: Instagram/viktorzivojinovic

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUH - 35 KILOGRAMA SMRŠAO: Brenin sin ne liči na sebe, kakav FANTASTIČAN rezultat! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017

Za samo dva meseca...Viktor Živojinović, kako stvari stoje, rešio da dovede svoju liniju u red. Kako se pohvalio na društvenim mrežama, on smršao je 35 kilograma za 70 dana...Sudeći po ovome, Viktor želi da okrene list i da bude fit. Da podsetimo, on je pre nekoliko meseci proslavio svoj 19....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.