Videće joj cicamacu: Maja: Milane, svrati u moj stan da upoznaš moju macu! Milan: Prihvatam!

Izvor: Svet, 15.Mar.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videće joj cicamacu: Maja: Milane, svrati u moj stan da upoznaš moju macu! Milan: Prihvatam!

Maja Nikolić pozvala je Milana Kalinića da dođe kod nje u stan da mu pokaže svoju macu! Poziv je usledio nakon što je voditelj u Pinkovim zvezdama muvao članice žirija Maju i Daru Bubamaru i upoređivao ih sa svetskim lepoticama.
“Bogami, bubice, ni Šeron Stoun ti nije ravna. Je l‘ si ti to smršala malo?”, rekao je Milan Dari, koja se pravdala da više ne razmišlja o garderobi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Kalinić je insistirao da u sledećoj emisiji dođe gola, a zatim je bacio udicu ka Maji. A kada je Dara pitala koleginicu zašto je došla bez kuce i pitona, Maja je odgovorila da ih čuvaju njeni sinovi.
Maja je došla bez kuce, ali je večeras došla s macom. Ne smeta mi tvoja maca, nego je mnogo velika i agresivna”, nastavio je Kalinić da provocira.
Maja ga je pitala da li bi se suočio s njenom macom i otvoreno ga pozvala da joj dođe u posetu.
Možeš da svratiš, da upoznaš moju macu, pa da vidimo ko je agresivniji”.
“Prihvatam”, zaključio je Milan.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

HAOS SE NASTAVLJA! Dara i Milan se sreli PRVI PUT posle skandala, pevačica izjavom ŠOKIRALA sve u studiju!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2017

Nakon neviđenog skandala u "Pinkovim zvezdama" između Dare Bubamare i Milana Kalinića, pevačica i voditelj isključivo su u poslovnim odnosima!..Kako saznajemo, njih dvoje ignorisali su se na snimanju prve emisije nakon verbalnog incidenta, a Kalinić se trudio da prema Dari bude korektan na poslovnom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.