Vesna Zmijanac iskrena: Nekulturno je ne otići kod plastičnog hirurga!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac iskrena: Nekulturno je ne otići kod plastičnog hirurga!

Pevačica Vesna Zmijanac jedna je od retkih estradnih zvezda koja odlaske kod estetskih hirurga nikada nije krila od javnosti.

Ljubav prema estetskim intervencijama Vesna je prenela i na ćerku Nikoliju Jovanović. A Vesna kaže da u tome ne vidi ništa pogrešno. - Zamislite kad bismo svi mi krili da popravljamo zube. Šta je zubar i estetski hirurg nego jedno te isto? Kad ne bismo malo popravljali te stvari, to bi postalo nekulturno. Kao kad biste išli sa kvarnim zubima - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je pevačica u emisiji "Premijera".

Ona je priznala da još uvek traga za muškarcem kraj kojeg će se skrasiti. - Još ga nisam našla. Mlađi mi se udvaraju uglavnom, što nije teško jer stariji su umrli - našalila se Vesna.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.