Vene pred našim očima: Majka Anđele Šparavalo zabrinula čitavu Elitu - Dobila je BOLEST od stresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 09:55

Vene pred našim očima: Majka Anđele Šparavalo zabrinula čitavu "Elitu" - Dobila je BOLEST od stresa

Izgled zadrugarkine majke zabrinuo javnost, takmičari zaključili zbog čega je tako.

Sinoć se u "Eliti" održavala emisija "Gledanje snimaka", a učesnici su dobili priliku da vide poziv koji je Anđela Šparavalo obavila sa svojom porodicom.

Voditeljka Ivana Šopić je saopštila da je Anđela pogrešno prenela informacije o ovom pozivu, a ukućani su skočili na nju i Bojanu Pavlović. Takođe, primetili su da Anđelina majka ne izgleda najsjajnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja sam baš nešto polupana, ne osećam se najbolje... ne znam ni šta pričam, ni šta kažem, skroz izgubim fokus. Mnoge stvari nije trebalo da iznosim o porodici, ne želim više da pričam o njima, ni ukućanima da se pravdam. Ne treba to da se rešava pred kamerama, krivo mi je što sam sama krenula da pričam, želim da zatvorim tu temu. Moram malo i sebe da gledam, jer mi stvarno nije dobro. Ja sad nisam sa Bojanom u vezi, nemamo odnos, to je moja čista glupost što radim sve. Ne bi ni trebalo da budemo u kući zajedno, jer moji nisu za nas - rekla je Anđela.

- Ona je meni rekla da nećemo ovde biti zajedno, ali da napolju možda hoćemo, ona devojka ne zna šta priča. Ja sam njoj ovde pružila priliku i pokušala sam da ostanem sa njom, da je ohrabrim ali ona nije tip devojke za mene - rekla je Bojana.

- Žena (Anđelina majka) se usukala, ima 20 kilograma, možda je dobila neku bolest od stresa, počela je Anđela lepo da priča, ova je prekinula da ne bi rekla nešto pogrešno što njoj ne odgovara. Trebati ti otkinuti glavu kao vrapcu, da nismo ovde, uhvatila bih te, monstrume - odbrusila je Miljana Bojani.

- Vodi računa o svojoj majci Mariji, šta je ona dobila zbog tebe, ajde sedi i ćuti. Ne možeš da pričaš o njoj, ti prva tučeš ljude po kući - uzvratila je Bojana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.