Venčanje u nedelju: Elton Džon konačno staje na ludi kamen

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje u nedelju: Elton Džon konačno staje na ludi kamen

Elton Džon (67) konačno staje na ludi kamen! Britanski muzičar venčaće se u nedelju u Engleskoj sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Fernišom, sa kojim je od 2005. u građanskom partnerstvu, potvrdio je njegov portparol.
Na zabavi u njihovoj vili prisustvovaće pedesetak zvanica među kojima su Viktorija i Dejvid Bekam i glumica Elizabet Harli.
“Uradićemo to mirno, ali biće veselo. Jako sam ponosan na Veliku Britaniju i na zakone koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se pojavili od kad smo zajedno”, rekao je autor numere “Candle in the wind” u tom intervjuu”.
Par koji deli vreme između Velike Britanije, SAD-a i južne Francuske, bio je jedan od prvih u Velikoj Britaniji koji je sklopio građansko partnerstvo, 21. decembra 2005. kada je taj zakon stupio na snagu. Elton Džon i Dejvid Ferniš odgajaju dvoje dece koje je rodila surogat majka.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Elton Džon u 67. godini staje na ludi kamen

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Dec.2014

Elton Džon (67) izgovoriće sudbonosno da dugogodišnjim partneru Dejvidu Furnišu. Venčanje je zakazano za nedelju...Elton i Dejvid su od 2005. u građanskom partnerstvu, potvrdio je njegov portparol. Na zabavi, u njihovoj vili u Engleskoj, prisustvovaće pedesetak zvanica među kojima su Viktorija...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.