Izvor: Scandal.rs, 16.Jan.2020, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko će snimati porođaj! Oglasila se Seka, beba samo što nije stigla!

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a i pored tradicionalne proslave darivanja koju su priredili i pripreme sitnica koji će sačekati njihovog mališana kod kuće, najuzbuđeniji je njihov sin Jakov. Mali Jakov, kako pevačica otkriva, često ljubi mamin stomak i raduje se mlađem The post Veljko će snimati porođaj! Oglasila se Seka, beba samo što nije stigla! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Samo nekoliko dana pred porođaj Seka Aleksić obukla OVO, a fanovi ostali u ŠOKU!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2020, 18:56

Seka Aleksić broji sitno do dana kada će na svet doneti drugog sina koji će dobiti ime ime Isak. Pevačica je tokom trudnoće redovno objavljivala slike na Instagramu i nije se povlačila iz javnosti, pa su njeni fanovi mogli pratiti trudnoću iz meseca u mesec. Trenutak koji roditelji, Seka i Veljko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.