Veliko SLAVLJE - Edo i Maja na veselju do jutra, važan dan za zadrugara, ČESTITKE samo pristižu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 10:18

Veliko SLAVLJE - Edo i Maja na veselju do jutra, važan dan za zadrugara, ČESTITKE samo pristižu

Fanovi čekaju Majin potez...

Već nedeljama fanovi rijalitija "Zadruga" spajaju bivše učesnike Maju Marinković i Eda Fetića. Razlog tome je što su se našli na istim putovanjima, a njihovim fanovima to nije promaklo.

Sada je Edo objavio fotografije na svom Instagram stoiju. Naime, bivšem zadrugaru je rođendan zbog čega su mu pristigle brojne čestitke dragih ljudi i bliskih prijatelja. 

To je uzburkalo fanove na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega su odmah prokomentarisali kako je Maja Marinković obukla svečanu haljinu i to objavila na svom Instagramu.

Počele su spekulacije kako se uputila baš na Fetićev rođendan. Za sada je nepoznato da li je tamo otišla, a čeka se njena reakcija i da li će bivšem cimeru čestitati rođendan.

Podsetimo, za vreme rijalitija edo je bio u vez sa zadrugarkom Draganom Mitar. Ona je na spekulacije o njihovoj aferi odgovorila tako što je na svom storiju objavila sliku sa nepoznatim muškarcem. Pokazala je da je srećna i da nju trenutno njihov odnos ne dotiče.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.