Veliki Šef napravio PRESEDAN U NOĆI IZBACIVANJA: Takmičari će ostati u šoku, ovo je ZVANIČNA ODLUKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 00:54

Veliki Šef napravio PRESEDAN U NOĆI IZBACIVANJA: Takmičari će ostati u šoku, ovo je ZVANIČNA ODLUKA

Za izbacivanje nominovane su Aneli Ahmić, Anita Stanojlović i Vivien. Čelnici ružičaste televizije doneli su veliku odluku koja će sigurno zbuniti takmičare.

Voditeljka Ana Radulović saopštila je u programu uživo važnu odluku Velikog šefa.

Za večerašnje nominovane su Aneli Ahmić, Anita Stanojlović i Vivien.

S obzirom da je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan iz "Elite" produkcija je odlučila da večeras nijedna od niminovanih učesnica neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustiti takmičenje.

- Večeras niko neće napustiti Belu kuću jer je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan - saopštila je Ana Radulović, a učesnici ne mogu ni da zamisle da je doneta ova odluka, koja će ih sigurno zbuniti.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Upravo stiglo pismo za ĐEDOVIĆA - Marko dobio informacije o svom daljem učešću u "Eliti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023

Ovo ni sam nije očekivao...Iako je prethodne noći u "Eliti" napravljen presedan, budući da je u noći izbacivanja odlučeno da ove nedelje niko neće napustiti rijaliti, od danas se stvari nastavljaju redovnim tokom...Tako je Veliki šef, kao i svakog ponedeljka, u Belu kuću poslao pismo, u kojem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.