Veliki POVRATAK u Elitu - rijaliti takmičarka ušetala u imanje u Šimanovcima: Veliko iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 22:08

Veliki POVRATAK u Elitu - rijaliti takmičarka ušetala u imanje u Šimanovcima: Veliko iznenađenje

Nakon što je izašla da govori sa psihijatrom i nakon suza u dvorištu, Aneli Ahmić jača nego pre ušetala u belu kuču pravo u krevet.

Aneli Ahmić ne cvetaju ruže u rijalitiju. Iako je uplovila u vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, što je dugo priželjkivala, njihovi sukobi ne jenjavaju. Ona je nakon svađe u kome je Janjuša optužila da je ljubomoran na Anđela Rankovića, završila u suzama te je čamila na stolici u dvorišttu i ronila reke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suza.

Aneli je nešto ranije u poverljivom razgovoru sa Markom Đedovićem otkrila da je izlazila van rijalitija i razgovarala sa psihijatrom, ali da će joj biti potreban još jedan razgovor.

Posle mnogobrojnih suza, Aneli je odlučila da se ipak vrati u Belu kuću i to direktno kod Marka Janjuševića Janjuša u krevet.

Mnogi su očekivali da će možda porazgovarati ili da će ga zagrliti kao znak pomirenja, ali to se nije desilo.

Ona je samo legla kao kalda pored njega. Pošto naas večeras očekuje žurka, videćemo da li će se omiljeni par pomiriti.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.