Večeras u 20 časova počinje potraga za X faktorom

Izvor: Scandal.rs, 22.Mar.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras u 20 časova počinje potraga za X faktorom

Kandidati iz čitavog regiona – Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore pokazaće da li imaju “ono nešto”, nedefinisano, što se zove X faktor, dok će o njihovom muzičkom talentu i daljoj sudbini u šouu odlučivati renomirani četvoročlani žiri koga čine Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Masimo Savić i Tonči Huljić.

Već u premijernoj epizodi upoznaćemo prve takmičare. Čućemo njihove životne priče i kako pevaju pesmu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su sami odabrali. Nakon svakog nastupa, sudije daju svoj komentar i glasaju. Samo većina pozitivnih glasova sudija, tri ili četiri puta “DA”, odvodi takmičara dalje, u novu takmičarsku fazu.

Sa nekim ocenama i stavovima žirija ćete se složiti, a sa nekima nećete. Neki takmičari će vas osvojiti na prvi pogled, zavolećete ih i želećete da ih gledate do samog kraja takmičenja, a neki će vam od starta neće biti mnogo simpatični. Prolazićete sa njima kroz sva njihova stanja i raspoloženja, od radosti i smeha, do tuge i plača. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati ni na prvom koraku.

Za proslavljenog kantautora Željka Joksimovića pobednik mora biti neko ko će ga ostaviti bez teksta, neko ko će da ga pogodi pravo u grudi. Različiti muzički pravci kojima pripadaju sigurno će uticati i na oprečna mišljena članova žirija ali to sve daje draž ovom šouu koji će na najlepši način povezati osamnaest miliona ljudi u celom regionu – pesmom!

“Odlična je ekipa i dobra energija, a žiri je elokventan i mudar”, kaže Joksimović.

Kroz čitav spektakl vodiće vas sjajna voditeljka ekipa – Aleksandar Radojčić, Antonija Blaće i Snežana Velkov.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Počinje potraga za X Faktorom

Izvor: Story, 22.Mar.2015

Potraga za X faktorom konačno kreće! Večeras u 20 časova na Prvoj gledaćemo prvu epizodu druge sezone najpopularnijeg muzičkog šou programa na svetu. Serija Jedne letnje noći biće emitovana od 19 časova...Foto: Promo..Kandidati iz čitavog regiona - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.