Već se traži reditelj: “Mračna kula” Stivena Kinga kao filmski serijal

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već se traži reditelj: “Mračna kula” Stivena Kinga kao filmski serijal

Magnum opus Stivena Kinga „Mračna kula“ biće pretvoren u filmski serijal, koji će finansirati i distribuirati „Soni“. Scenario je u izradi, a već se traži režiser, piše sajt „Dedlajn“.
King je napisao osam knjiga poznatog serijala, koji prati usamljenog revolveraša u magičnom vestern svetu u potrazi za misterioznim tornjem.
Prvi film će pratiti dešavanja iz knjige Revolveraš, a scenario je poveren Akivi Goldsmanu (I Am Legend) i Džefu Pinkneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << (The Amazing Spider-Man 2).
„Veoma sam uzbuđen što će se “Mračna kula” konačno pojaviti na ekranima i velikom platnu. Ovo je sjajan i kreativan prilaz mojim knjigama“, rekao je poznati pisac.
I prethodnih godina bilo je pokušaja da se popularni serijal pretoči u film, ali su svi propali. Ipak, kako portal navodi, postoje ozbiljne indicije koje ukazuju da će se ovaj put to zaista dogoditi.
„Soni“ je, prema njihovim informacijama, već u potrazi za režiserom.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.