Već poznat POBEDNIK Elite? Razgovor dve takmičarke ostavio gledaoce U ŠOKU Pobednica mora...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 11:10

Već poznat POBEDNIK "Elite"? Razgovor dve takmičarke ostavio gledaoce U ŠOKU "Pobednica mora..."

Jedno su želje, drugo su mogućnosti.

Pobeda u rijalitiju "Elita" zaista će biti veliko dostignuće za bilo koga, koga gledaoci izglasaju.

Međutim, neko se izgleda već "rukovao" sa titulom pobednika, što je izazvalo veliko iznenađenje kod svih gledalaca kraj malih ekrana!

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković osvojili su prvo mesto na "Novogodišnjij Elitoviziji" po SMS glasovima publike, a mnogi su primetili da je još uvek zvanična supruga Jovane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tomić Matore od tog trenutka "digla nos", i da misli da ima veliku podršku van imanja u Šimanovcima.

Sinoć, dok se spremala za žurku povodom reprize Nove godine, Anita je priznala Slađi Lazić u radionici da sebe smatra pobednicom "Elite". Naime, Anita je promenila tekst pesme "In corpore sano", koju u originalu izvodi predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije, Konstrakta.

- Nećemo pevati "umetnica", nego "pobednica mora biti zdrava" - rekla je Anita, koja je bila vidno vesela, mašući rukama kao u dobro poznatoj koreografiji.

Da li Anita misli da zna nešto što mi ne znamo, ostaje nam da ispratimo do finala.

Detaljnije pogledajte klip ispod:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.