Već je TUŽEN Hitno oglašavanje Marije Kulić, ZAGRMELA nakon skandaloznih scena Miljane i Bebice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 20:47

"Već je TUŽEN" Hitno oglašavanje Marije Kulić, ZAGRMELA nakon skandaloznih scena Miljane i Bebice

Poznata po britkom jeziku, Marija ni ovoga puta nije štedela reči, te je osula rafal po Nenadu.

Danas je došlo do žestoke svađe između učesnika "Elite" i nekadašnjih emotivnih partnera Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice tokom emisije "Gledanje snimaka".

Sada se povodom ovoga oglasila Marija Kulić i otkrila nove detalje.

Kulićeva je otkrila da je podnela tužbu protiv Nenada zbog uvreda koje je izneo na njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << račun, dok je Nenad je izjavio da će hitno tražiti zabranu prilaska, ali je Marija odlučno odgovorila.

- Već je on tužen za reči "kur*a", za novac 10000 evra, i izjavu "je*ao sam ti sestre", a pisaću i pričacu i komentarisati sve dok je tamo - rekla je Marija, a onda se osvrnula na njegove reči da će hitno tražiti zabranu prilaska.

- Neka jede go*na, ja sam videla koliko joj je isčupao kosu. Prvi je on nju fizički napao. Niko ga nije slao kod nje jer ga ona ne primećuje i gadi joj se - završila je Marija.

Srbija Danas/Espreso/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.