HITNA REAKCIJA iz Beča: Oglasio se Zola nakon kurcšlusa sa Miljanom, ostavio sve u potpunom šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 20:18

HITNA REAKCIJA iz Beča: Oglasio se Zola nakon kurcšlusa sa Miljanom, ostavio sve u potpunom šoku

Čolić je u rijalitiju ostavio potencijalno trudnu Miljanu koja je u velikom sukobu sa Bebicom, a koji je danas eskalirao.

Beg Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole iz "Elite" rezultirao je njegovom diskvalifikacijom. Miljana je ostala sama u rijalitiju, da se bori sa svima koji žele da joj naude, a najviše sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Svađa epskih razmera između Miljane i Bebice naterao je Milana Miloševića da prekine emisiju "Gledanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimaka". Kulićeva je nakon Bebičinog čupanja ostala bez pola nadogradnje, te je urlajući zahtevala od produkcije razgovor, uz konstantne pretnje da će "slomiti glavu" Macanoviću.

Sada se oglasio i Zola, koji ove dane provodi u Beču.

Lazar Ćolić je objavio fotografiju sa ručka, u momentu kada je Miljana bila u klinču, kao da ne haje za svoju potencijalno trudnu devojku, što je kod auditorijuma izazvalo šok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.