Važno je znati: 10 načela hrono ishrane + poklon-knjiga “Hrono ishrana na francuski način”

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno je znati: 10 načela hrono ishrane + poklon-knjiga “Hrono ishrana na francuski način”

Odlučili ste da ovoga leta svoju liniju konačno dovedete u red, i to pre odlaska na more? Tvorca koncepta hrono ishrane dr Alena Delaboa pitali smo koliko vremena je potrebno da bi se prvi rezultati hrono ishrane primetili na našem izgledu. I ne samo to…a sve njegove odgovore možete pročitati u aktuelnom broju “Lepote i zdravlja”. Takođe, u nastavku vam donosimo 10 načela hrono ishrane, a na kraju posta saznajte kako možete da osvojite knjigu “Hrono ishrana na francuski način”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
1. Ishrana usvojena za sticanje vitke linije uvek ostaje važeća, kako se ne bi povratila neželjena težina.
2. Korišćenje lakih, veštačkih namirnica nija dobar način za dostizanje vitke figure.
3. Nikada se ne menja redosled obroka.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Važno je znati: 10 načela hrono ishrane + poklon-knjiga “Hrono ishrana na francuski način”

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

1. Ishrana usvojena za sticanje vitke linije uvek ostaje važeća, kako se ne bi povratila neželjena težina...2. Korišćenje lakih, veštačkih namirnica nija dobar način za dostizanje vitke figure...3. Nikada se ne menja redosled obroka...Ostatak teksta pročitajte ovde: Važno je znati: 10 načela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.