VREME JE ZA BEBE - SLOBA SE ŽENI: Kija i Luna odmah uradile ISTO kad su čule - kao da su se dogovorile

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA BEBE - SLOBA SE ŽENI: Kija i Luna odmah uradile ISTO kad su čule - kao da su se dogovorile

Trougao o kom se naširoko pričalo i pisalo...

Sloba Radanović je najavio da će opet da se oženi, godinu dana pošto se razveo od Kristine Kije Kockar! Navodno, pevačeva buduća supruga je fitnes-instruktorka, s kojom je Sloba u vezi već šest meseci i koju vešto krije od javnosti.

Radanović ne želi da priča o novoj izabranici, ali je na pitanje fana na Instagramu da li bi se oženio drugi put odgovorio potvrdno i priznao da je ludo zaljubljen. Potom se pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografijom na kojoj se vidi kako je na ogledalu svojoj dragoj napisao "Volim te".

- Sloba je odlepio za atraktivnom brinetom, koja je završila sportsko novinarstvo, a radi i kao lični trener. Često vežbaju zajedno u teretani. Zaljubljen je do ušiju i krije je od javnosti, jer se plaši da bi pritisak fanova i medija mogao da mu upropasti odnos sa njom. Nedavno joj je rekao da je spreman za novi brak i da mu je vreme za decu. Njih dvoje su već počeli da planiraju svadbu! - otkriva dobro izvor za "Informer".

Sloba će ovim brakom definitivno da stavi tačku na odnos sa bivšom suprugom Kijom Kockar, ali i ljubavnicom Lunom Đogani. A i njih dve uglas poručuju da su potpuno ravnodušne što će im se bivši dragi oženiti drugom.

- Fanovi su Kiji i Luni odmah javili da Sloba najavljuje novi brak. Obe su, kao da su se dogovorile, prokomentarisale da ih baš briga za to! Luna je čak rekla kako je i njoj obećavao brak i bebu, te da je pitanje šta će od toga biti na kraju. Ona je trenutno sa aktuelnim dečkom Markom Miljkovićem na odmoru u Egiptu. I Kija je napokon našla sreću u ljubavi, uskoro će se preseliti na Dedinje kod dečka, bivšeg fudbalera Miloša Čave Dimitrijevića. Obe su definitivno raskrstile sa Slobom - dodaje sagovornik.

Kija je kratko izjavila da je ne zanima ljubavni život bivšeg muža jer njih dvoje nisu u kontaktu.

- Ne znam da se zaljubio, nisam upućena u njegov život. Kada on bude želeo da predstavi devojku, to će uraditi. Ne poznajem njegovu devojku, niti me to zanima - rekla je nedavno Kija, a Luna je dodala da je Sloba njena daleka prošlost:

- On odavno nije čovek kog sam poznavala i nema tu šta više da se priča. Ne zanima me ništa što ima veze sa njim. Imam dečka i srećna sam!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.