VRELE SCENE SA DRUGOM DEVOJKOM! Marković stavio tačku na SPEKULACIJE, kleči i dodiruje OVU PEVAČICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 13:07

VRELE SCENE SA DRUGOM DEVOJKOM! Marković stavio tačku na SPEKULACIJE, kleči i dodiruje OVU PEVAČICU

Evo šta se dešava sa Žanom!

Budva je, sudeći po objavama bivših zadrugara, top destinacija ovoga leta, te nas svakodnevno bogato obaveštavaju o svojim izlascima i posećenosti na plažama.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić je šokirala svoje pratioce kad je na društvenoj mreži Instagram objavila sliku sa Markom Markovićem na plaži.

Sandra i Marko su dobili pregršt komentara na njihov račun, a mnogi su prokomentarisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi oni bili lep par, dok su se drugi zapitali šta se dešava sa Žanom Đorđević, Markovom nezvaničnom devojkom.

Sandra je skoro ceo dan provela sa Markom, a na svom Instagram profilu je kasnije objavila i vrelu sliku sa njim na plaži. Klečala je ispred njega i dodirivala ga po grudima, dok je on nju hvatao za butine. Ovo je dodatno zaintrigiralo njihove fanove, ali je Marko stavio tačku na spekulacije.

A post shared by Sandra Čaprić Official (@sandracapric.official)

On je objavio ove fotke i objasnio svojim fanovima da je na snimanju novog spota Sandre Čaprić, te da su sve prisne scene samo gluma.

A post shared by Sandra Čaprić Official (@sandracapric.official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.