VOLIM ZVEZDANA! Maja Marinković PRIZNALA osećanja prema Slavniću Ani u lice, pa je poslala u IZOLACIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 09:50

"VOLIM ZVEZDANA!" Maja Marinković PRIZNALA osećanja prema Slavniću Ani u lice, pa je poslala u IZOLACIJU!

Tenzija se osećala u vazduhu tokom Majinog izlaganja...

U toku emisije ''Nominacije'' zadrugari su birali između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Prva je reč dobila Maja Marinković, koju u poslednje vreme često vezuju za Slavnića u romantičnom smislu.

Maja je ovom prilikom prvo ishvalila Anu i uputila joj komplimente, a onda priznala šta oseća prema Zvezdanu pa nominovala Anu!

- Ana je ovde dve nedelje, pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se kao super lik. Dosta njih preko nje traže kadar. Pokazalo se na primeru da jedno pričaju, drugo rade, a treće misle. Korektna je, nema zle namere, bila je tu za mene da mi udeli neki savet. Što se Zvezdana tiče, ja njega stvarno gotivim, družimo se malo više u poslednje vreme. Ne bih da se mešam u njegov emotivni život. Vidim da pojedini to komentarišu, samo da bi ispali lažni moralisti. Zvezdana volim. Šaljem Anu, jer Zvezdana znam duže - rekla je Maja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.