VOLIM TE! Nataša Radan i Amar Gile ZAJEDNO? Tek što se RAZVEO poklonio joj CVEĆE, a ona mu dala...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 15:59

"VOLIM TE!" Nataša Radan i Amar Gile ZAJEDNO? Tek što se RAZVEO poklonio joj CVEĆE, a ona mu dala...

Nakon devet meseci...

Nataša Radan, bivša rijaliti učesnica, bila je na meti osude, nakon spekulacija da je bila u ljubavnom odnosu sa Amar Giletom Jašarspahićem, dok je on bio u braku. Njegovo ime pominjala je u "Zadruzi", pa je za to vreme Amar dao i intervju za naš portal Srbija Danas, o njihovom odnosu:

Sinoć je na jednom beogradskom splavu nastupao, sad već razvedeni pevač, i mnoge je šokiralo, da baš pored njega ugledaju i Natašu Radan.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Volim te - napisala je Nataša na svom Instagram profilu na fotografiji Gileta sa bine. Mi smo kontaktirali Radanovu, te je ona za naš portal Srbija Danas izjavila:

- Ja nemam osećaj krivice, zanimalo me je kako će reagovati kada me vidi, nemam problem da se suočim sa njim. Ovo nam je bio prvi susret nakon 9 meseci. Ja volim njegove nastupe i muziku, volim da ga slušam kako peva. Pevao je onu pesmu "svi znaju da sam oženjen", samo "svi ovde znaju da sam rastavljen" (smeh). Buket je završio u mojim rukama, ja sam mu onda poslala flašu vina koje je pio. - rekla je Radanova za Srbija Danas.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.