Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJKETU SE SVIĐA KIJA, SARA GORI OD LJUBOMORE? Pevačica koristi svaki trenutak da ih razdvoji? (VIDEO)

Jedno od pitanja za pevačicu Saru Reljić koje je stiglo tokom pitanja gledalaca, odnosilo se i na njemu vezu sa reperom Vojketom Đansom, a u toku istog, publika se dotakla i ljubomore ove stanarke. “Da li si svesna koliko su glupi tvoji razlozi za svađu sa Vojketom?! Priznaj da si ljubomorna na Kiju, pošto je The post VOJKETU SE SVIĐA KIJA, SARA GORI OD LJUBOMORE? Pevačica koristi svaki trenutak da ih razdvoji? (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VOJKETU SE SVIĐA KIJA, SARA GORI OD LJUBOMORE? Pevačica koristi svaki trenutak da ih razdvoji? (VIDEO)

Izvor: Press, 30.Mar.2018, 12:33

Predomislio se? . Jedno od pitanja za pevačicu Saru Reljić koje je stiglo tokom pitanja gledalaca, odnosilo se i na njemu vezu sa reperom Vojketom Đansom, a u toku istog, publika se dotakla i ljubomore ove stanarke.. . . . . Autor:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.