Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobu pitali da li mora da bude uz Lunu i dok obavlja veliku nuždu, ona pocrvenela od sramote, a onda ih je Kija pecnula! (VIDEO)

Snimak na kojem Luna Đogani vrši veliku nuždu dok njen dečko Sloba Radanović sedi sa njom u wc-u čekajući je da završi postao je pravi viral na društvenim mrežama.   Baš zato ne čudi to što je jedno od pitanja tokom Pitanja gledalaca bilo vezano upravo za tu scenu. “Da li je moguće da moraš The post Slobu pitali da li mora da bude uz Lunu i dok obavlja veliku nuždu, ona pocrvenela od sramote, a onda ih je Kija pecnula! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagi Đogani pobesneo pa napao voditelja što MIRI Kiju i Slobu, a on mu nije ćutao

Izvor: Blic, 29.Mar.2018

Nakon što su u emisiji Amidži šou gosti bilijoš uvek aktuelni bračni par Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, i na društvenim mrežama, ali i van njih, izbio je pravi džumbus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.