VOJAŽU ZDRAVLJE JAKO LOŠE - LEKARI HITNO REAGOVALI! Pevač je morao da otkaže sve nastupe: Ne mogu da izdržim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 18:25

VOJAŽU ZDRAVLJE JAKO LOŠE - LEKARI HITNO REAGOVALI! Pevač je morao da otkaže sve nastupe: "Ne mogu da izdržim!"

"Iz nekog razloga ne ide na bolje!"

Popularni mladi pevač, Mihajlo Veruović Vojaž, zabrinuo je fanove novom objavom na Instagramu, gde je saopštio tužne vesti na temu svog zdravstvenog stanja, koje uopšte nije dobro, zbog čega je morao da otkaže i svoje nastupe.

On se obratio direktno svojim pratiocima objavivši Instagram stori te saopštio da će morati se povuče neko vreme zbog zdravlja.

- Braćo i sestre, upućeni ste u moje zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje u poslednjih par nedelja koje stvarno nije dobro. Iz nekog razloga ne ide na bolje i pogoršava se, sve mi je gore i sve sam slabiji. Čekamo konsultaciju doktora i analize - napisao je Vojaž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.