VOJA BRAJOVIĆ VRAĆEN SA HRVATSKE GRANICE zbog ovoga! Glumac u VELIKOM PROBLEMU, sve se odlaže...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 11:47

VOJA BRAJOVIĆ VRAĆEN SA HRVATSKE GRANICE zbog ovoga! Glumac u VELIKOM PROBLEMU, sve se odlaže...

Nije imao dokaz.

Glumac Voja Brajović krenuo je na planirani put u Hrvatsku, gde je imao određene poslovne obaveze, međutim vraćen je sa granice.

Problem je nastao zbog toga što kod sebe nije imao potvrdu da je negativan na koronavirus, koja je neophodna kako bi iz Srbije ušao na teritoriju Hrvatske. Glumac je krenuo na snimanje serije, ali će zbog problema morati sve da odloži za jesen.

- Usred noći vratili su me s hrvatske granice jer nisam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalaz da sam negativan na koronu. Kolone ljudi stoje u redovima za testiranje. Upitno je i da li bi nalazi bili gotovi na vreme. Mislim da ćemo moje epizode snimati u septembru i oktobru - rekao je Brajović.

Kako se navodi, glumcu je na granici objašnjeno da bi morao da bude 14 dana u izolaciji ukoliko nema negativan test na koronu, što je odbio jer je imao druge obaveze i iste noći se vratio za Beograd.

BONUS VIDEO: RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.