VODITELJKA PRIZNALA DA JE SANJALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Dea Đurđević otvoreno o svom oporavku

Izvor: Svet, 24.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA PRIZNALA DA JE SANJALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Dea Đurđević otvoreno o svom oporavku

Dea Đurđević progovorila je o svom oporavku, pa pošto je najgore prošlo, ona sa osemhom na licu analizira kobnu nesreću u kojoj je umalo ostala bez ruke.
– Sanjala sam nesreću. Sada više ne, hvala Bogu – počela je priču hrabra voditeljka.
– Ne plačem nikada ni od tuge ni od nervoze. Krenu mi suze od sreće. Kada sam prvi put krenula da hodam, tada su mi krenule suze. Inače ne plačem – otkrila je Dea.
Voditeljka je zahvalna svom dečku Mladenu Mijatoviću, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pored majke i prijatlejica, njena najveća podrška.
– Osim Mladena, snagu mi daju mama i moje prijateljice. To je ta moja ekipa. Uspevam sve. Naučiš jednom rukom svašta da radiš, ali i druga će biti, nadam se, uskoro u funkciji i eto mene ubrzo na televiziji – kaže puna optimizma Dea.
Voditlejka se naoružala strpljenjem, a pažljivo sluša savete lekara i nije joj teško da ispoštuje sve što joj predlažu, za njeno dobro.


– Doktori kažu polako. I ovo je uspeh da mogu da hodam, da dođem na neku manifestaciju, ali ne smem mnogo da se umaram – ističe ona.
Kao neko ko je pun energije, vrcavosti, radoholik, Dea je nestrpljiva da se vrati staroj svakodnevnici.
– Nestrpljiva sam mnogo. Ja bih sve sada i odmah. Pogotovo kada osetiš čari lepog života, ali dobro, polako – priznala je Đurđevićeva.
Ona je otkrila da je rešila da bude mirna, iako joj to nije u prirodi.
– Ja bih i sada mahala i vrcala, ali nema mnogo mahanja. Moram da budem mirna, dobra i fina – završila je Đurđevićeva.
SvetPrintscreen
The post VODITELJKA PRIZNALA DA JE SANJALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Dea Đurđević otvoreno o svom oporavku appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.