VODITELJ ZADRUGE MORA DA MENJA PROFESIJU?! Posle deset ključnih godina ostvario mu se SAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:07

VODITELJ "ZADRUGE" MORA DA MENJA PROFESIJU?! Posle deset ključnih godina ostvario mu se SAN! (FOTO)

Svi su se pitali zbog čega sinoć nije ušao u Belu kuću!

U petak je u Belu kuću ušao voditelj Darko Tanasijević tokom emisije "Finalna izbacivanja" i dvoje takmičara je napustilo imanje.

Publika je pomislila da će on voditi sve emisije do kraja "Zadruge", međutim, sinoć je u Belu kuću ušao voditelj Marko Đedović i takmičenje se završilo za jednu takmičarku. Darko je za ovo vreme bio u ludom provodu u rodnom Kovinu.

Kako je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram, Tanasijević je slavio deset godina mature i redovno izveštavao svoje pratioce o aktivnostima na proslavi.

Zanimljivo je i da je Darko bio glavna zvezda na proslavi, pa se tako u jednom trenutku latio mikrofona. Tanasijević sve češće peva tokom pauza u emisijama, a par puta je najavio i da će snimiti pesmu. To je uradilo i nekoliko njegovih kolega sa Pinka, a poslednja u nizu je popularna voditeljka Jovana Jeremić, čiji će spot prvenac uskoro ugledati svetlost dana. Darko se par puta našalio i da će promeniti profesiju i preći u pevače, a nama ostaje da ispratimo da li je ovo putanja kojom će krenuti u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.