VODITELJ DAO OTKAZ NA TELEVIZIJI - sada uslikan u društvu MITROVIĆEVE ĆERKE! Na letovanje sa njom potrošio POLA MILIONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 18:12

VODITELJ DAO OTKAZ NA TELEVIZIJI - sada uslikan u društvu MITROVIĆEVE ĆERKE! Na letovanje sa njom potrošio POLA MILIONA

Privatni avion, skupe večere...

Poznati voditelj Filip Čukanović doneo je odluku da da otkaz na Prvoj televiziji, a razlog i dalje nije poznat.

- Tačno je da nisam više deo Prve televizije. Za sada o transferima ne bih govorio ima nekoliko ponuda. Kada budem sam odlučio šta i kako poslaću zvanično saopštenje - rekao je voditelj nedavno, koji trenutno pravi pauzu i uživa u odmoru, pre nego što nastavi svoju karijeru.

Filip trenutno letuje u Kanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom prijateljicom Sandrom Mitrović, inače ćerkom vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića.

Njih dvoje se druže dugi niz godina, a kako se čini na put su otišli privatnim avionom. Izabrali su hotel koji im je baš po meri, a ono što je šokantno jeste koliko je voditelj novca odvojio za ovakav užitak.

Noć u ovom hotelu po osobi košta oko 400 dolara, a na jednoj od njegovih objava na Instagramu vidi se da je posetio japanski restoran, a na meniju se cene kreću, prebačene u našu valutu, od 9.000 pa sve do čak 17.000 dinara!

Kada se sve oduzme i sabere, voditelja bi ovo letovanje moglo da košta i više od pola miliona dinara! Izgleda da je Filip Čukanović dobro uštedeo novac pre nego što je dao otkaz, piše Espreso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.