VIŠE NE NOSIM ŠMINKU! Neočekivana transformacija - Poznati pevač šokirao javnost NOVIM IZGLEDOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 17:47

"VIŠE NE NOSIM ŠMINKU!" Neočekivana transformacija - Poznati pevač šokirao javnost NOVIM IZGLEDOM!

Ovome se nismo nadali...

Veoma popularni bugarski pevač Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, iznenadio je sve svojim izgledom.

Njegova promena je tolika da bi ga malo ko ga na prvi pogled uopšte prepoznao!

Azis je svima bio prepoznatljiv po svom upečatljivom stajlingu. Pevač je drastično promenio imidž, i blajhanu kosu i ženske krpice zamenio je mačo stilom.

- Moj život je isti kao i pre. Radim na televiziji i jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam srećan zbog toga, pa me bugarski narod svakodnevno viđa na malim ekranima, tako da znaju sve o meni.Zato i mislim da je sve isto, osim što više ne nosim šminku. Ne mogu da kažem kako se osećam, da li kao muškarac ili žena, osećam se kao umetnik, to je najbitnije za jednog izvođača, da se oseća kao umetnik - rekao je Azis jednom prilikom za medije.

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Ovakva promena izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.