VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Iva Grgurić napravila OGROMNE PROMENE nakon otvaranja Zadruge 4!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 11:26

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Iva Grgurić napravila OGROMNE PROMENE nakon otvaranja "Zadruge 4"!

Ne liči na sebe!

Iva Grgurić otvorila je ovogodišnju sezonu "Zadruge", kao pobednica prethodne sezone. Iva se pojavila u društvu Željka Mitrovića, a na sebi je imala haljinu, koja je savršeno podržavala njenu figuru.

Za ovo veče je izabrala dugu crvenu haljinu, koja je isticala njene vitke noge i ravan stomak.

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official) on Sep 7, 2020 at 5:20am PDT

 Svi koji su je pratili u toku učešća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Zadruzi", saglasni su da je Iva napravila dosta promena kada je u pitanju njen imidž.

Iva je na Instagramu objavila sliku na kojoj pozira grleći konja. Na glavi nosi kaubojski šešir, a njen izged daleko je drugačiji od onog u "Zadruzi".

 Takođe je promenila i boju kose koja je sada dosta svetlija.

A post shared by Iva Grguric (@iva_grguric_official) on Sep 8, 2020 at 1:49am PDT

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.