VIĐALI SE U ŠUMI - ISPLIVALI DETALJI TAJNE VEZE BLONDI I MENSURA: Šta ću kad volim piletinu da masiram

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 21:24

VIĐALI SE U ŠUMI - ISPLIVALI DETALJI TAJNE VEZE BLONDI I MENSURA: "Šta ću kad volim piletinu da masiram"

Šta će na ovo reći Mensur?

Bivša zadrugarka Suzana Perović Bloni bila je gostu u emisiji pitam za druga i tamo otkrila detalje iz svog privatnog života ali i života Mensura Ajdarpašića.

- Mensur je dolazio na masaže, dalje nećemo... Ostavićemo to za malo kasnije, nećemo sve na početku otkriti! Stalno je dolazio na masaže, što da ne dolazi. Treniramo zajedno, on u teretani, imamo jednu šumicu... Samo Mensur i ja u šumici, ponekad bude još neko... Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću ja kad volim mlađe - rekla je Blondi.

- Mensur, naravno, voli iskusnije - dodala je Suzana.

Blondi je potom otkrila da u ''Zadruzi 5'' postoji jedan zadrugar koji bi se šokirao kada bi je video na kapiji Imaginarijuma.

- Ima tu jedna osoba koja bi se šlogirala kada bi me videla. Ta osoba na desnoj ruci ima slovo ''S'' moje i tačku. Ne bi mu bilo prijatno kada bi me video, bili smo u vezi. Mislim da je sa desne strane stola. Bila je to rasprava zbog nekih stvari koje se ne mogu reći. Bili smo na plaži i takoreći u vezi - priznala je Blondi.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.