(VIDEO) UHVAĆEN NA DELU: Zadrugar mislio da ga NE SNIMA KAMERA pa ISKORISTIO PRILIKU da uradi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) UHVAĆEN NA DELU: Zadrugar mislio da ga NE SNIMA KAMERA pa ISKORISTIO PRILIKU da uradi OVO

Akcija!

U rijalitiju "Zadruga 3" pojedini učesnici stalno kukaju kako nemaju šta da jedu, pored brojnih proslava i nagrada koje dobijaju za odrađene zadatke, pa Veliki šef bude velikodušan, ali to očigledno nije dovoljno.

Jedan od takmičara, kojeg su gledaoci prozvali "večito gladnim" se dosetio da pobegne od ostalih zadrugara i ode u ekonomsko dvorište kako bi skupio kokošija jaja za doručak.

To je Marko Janjušević već radio, ali Brendon na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom snimku izgleda dosta gladnije, pa je bio i uporniji da nađe gnezdo.

Mnogi gledaoci komentarišu da je ovaj takmičar presmešan i pun iznenađenja, pa svakim danom čekaju šta je sledeće što će uraditi, iako mnogi komentarišu da se ove sezone rijalitija "uspavao".

Brendon je krenuo u pravu akciju, a da li je ostao praznih ruku, pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.