VIDEO SAM TE SA ONIM KLOŠAREM UROŠEM...! Bivša zadrugarka uhvaćena sa Ćertićem, evo i gde

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 17:17

"VIDEO SAM TE SA ONIM KLOŠAREM UROŠEM...!" Bivša zadrugarka uhvaćena sa Ćertićem, evo i gde

"Svakome se desi kiks..."

Bivša učesnica Zadruge, Sofija Una Manić je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Sofija je bila u ljubavnoj vezi sa kaskaderom i bivšim učesnikom rijalitija Urošem Ćertićem.

Njihova ljubavna veza se završila neslavno kada ga je ona optužila da ju je navodno pokrao i maltretirao, o čemu je pričala i za medije.

Međutim, sada je jedno od pitanja bilo vezano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš za Ćertića, a kako piše jedan od pratilaca, Sofija je uhvaćena sa Urošem u Beogradu i to na Kalemegdanu a poznato je da je kaskader sa Dorćola:

- Video sam te sa onim klošarem Urošem na Kališu... Nemoj Una, molim te - glasila je oruka pratioca.

- Ta priča je davno završena. Zaboravljena, kao da nije ni postojala. Svakome se desi kiks... Posebno posle 11 meseci rijalitija - napisala je Una, a podsetimo pre Zadruge, Sofija je bila i učesnica rijalitija "Bar" koji se emitovao na Kurir televiziji, u kom je bila u ljubavnoj vezi sa Ivanom Neškovićem, takođe bivšim zadrugarom.

Podsetimo, Ćertić se nedavno navodno oženio kako su mediji preneli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.