(VIDEO) PROCURIO SNIMAK GOLE MAJE MARINKOVIĆ - PUNA JOJ USTA! Marinkovićeva pod tušem radila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 10:15

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK GOLE MAJE MARINKOVIĆ - PUNA JOJ USTA! Marinkovićeva pod tušem radila OVO!

Ovo do sada nismo videli!

Maja Marinković je oduvek važila za jednu od najintrigantnijih zadrugarki, a nakon nekoliko godina učešća u rijaltiju postala je i ona oko koje se vrti svaka priča.

Iako je kroz rijalitije imala intimne odnose sa svojim partnerima, ipak je uspevala da sakrije svoje telo.

Međutim, tokom druge sezone rijalitija ''Zadruga'', kamera je Marinkovićevu uhvatila golu kao od majke rođenu dok se tuširala, a Dragana Mitar joj je davala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jede, pa je Majin snimak kako se tušira sa punim ustima postao pravi hit.

Tokom njenog tuširanja u toaletu su se nalazili i Dragana Mitar i Bane Čolak, a kako se sve snima u kupatilu kada ima više od jedne osobe, kamera je uhvatila Maju tokom tuširanja, što njoj nije smetalo, te je pokazala čime raspolaže.

Snimak pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.