(VIDEO) NEVIĐENI BLAM: Sita pokazala gde živi sa Norom, KAMERE snimile da fali OVA osnovna stvar za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 18:38

(VIDEO) NEVIĐENI BLAM: Sita pokazala gde živi sa Norom, KAMERE snimile da fali OVA osnovna stvar za život

Pomalo komično. sve pod konac, A FALI OSNOVNA STVAR ZA ŽIVOT

Sita Ahmić odlučila je da otvori vrata svog doma u Sarajevu ekipi Pink televizije.

Anelina sestra odlučila se na ovaj radikalan korak kako bi stala na put pričama Asmina Durdžića, koji tvrdi da njegova ćerkica Nora ne živi u normalnim uslovima, potrebnim za razvoj svakog deteta. Biznismen tvrdi da dete živi u domu gde nema struje, vode, grejanja.

Sita je zajedno sa reporterom Pinka obilazila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sobu po sobu, i dokazala da su te tvrdnje lažne. Međutim, veštim očima fanova rijalitija nije promakla "sterilna" postava celog stana. Naime, ljudima je čudno jer u domu u kom živi četvoro dece ima tako malo igračaka, i kako je nerealno sve pod konac.

I to kada bi se zanemarilo, interesantno je da u Sitinom domu nema sijalica, što su gledaoci videli i objavili masovno na društvene mreže. Čudno, priznaćete.

Kako je Sita javno obelodanila da se nakon ovog oglašavanja za Pink neće više eksponirati dok joj sestra ne izađe iz "Elite", malo je verovatno da će gledaoci dobiti objašnjenje zašto je to tako.

Ostaje sve na nagađanjima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Tačno se vidi da NIJE NJEN STAN" Anelina sestra navukla gnev naroda zbog iznajmljenog apartmana samo za emisiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 13:25

Sita Ahmić pokazala je stan, ali ovaj blam će se dugo pamtiti!..Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, nedavno je dala intervju iz svog stana u Sarajevu koji je izazvao dosta pažnje javnosti. U videu je prikazala prostrani i lepo uređeni stan u kome, kako tvrdi, živi sa svojom decom...Detaljno je pokazala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.