Tačno se vidi da NIJE NJEN STAN Anelina sestra navukla gnev naroda zbog iznajmljenog apartmana samo za emisiju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 13:25

"Tačno se vidi da NIJE NJEN STAN" Anelina sestra navukla gnev naroda zbog iznajmljenog apartmana samo za emisiju?

Sita Ahmić pokazala je stan, ali ovaj blam će se dugo pamtiti!

Sita Ahmić, sestra Aneli Ahmić, nedavno je dala intervju iz svog stana u Sarajevu koji je izazvao dosta pažnje javnosti. U videu je prikazala prostrani i lepo uređeni stan u kome, kako tvrdi, živi sa svojom decom.

Detaljno je pokazala prostorije stana, uključujući dečje igračke, kupatilo, i veliki dnevni boravak, ističući posebno prisustvo tople vode, a sve to može se videti i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na fotografijama u priloženoj galeriji.

Međutim, nakon objavljivanja videa, korisnici društvenih mreža su izrazili sumnju u istinitost Sitinog tvrdjenja. Pojedini su čak sproveli istraživanje i pronašli stan u oglasima za iznajmljivanje na dan, tvrdeći da je upravo to isti stan koji Sita pokazuje u svom videu.

Na tu temu, mnogi su izneli svoje mišljenje, a neki od komentara u vezi sa ovom situacijom su bili: "Ovo je iznajmljen stan na dan", "Tačno se vidi da nije njen stan, ne zna gde je šta", "Njen stan, a prazan", "Zašto nije otvorila nijedan orman?"

Nakon svega, ostaje da vidimo šta će biti konačni ishod ove priče. Sita tvrdi jedno, dok javnost iznosi svoje sumnje na osnovu pronađenih informacija. Ostaje nam da sačekamo da vidimo šta će biti konačna istina u vezi sa stanom koji je postao predmet interesovanja javnosti. Svakako, ovo je tema koja će privući dodatnu pažnju kako javnosti, tako i medija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANELINA SESTRA UHVAĆENA U PREVARI Sita Ahmić obmanula javnost, otkrivena prava istina o stanu koji je predstavila kao svoj (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Feb.2024

Sita Ahmić, sestra aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, juče je ekskluzivno pokazala kako izgleda luksuzni stan u Sarajevu za koji je tvrdila da je u njenom vlasništvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.