(VIDEO) Gadura bezosećajna Anelina BEZDUŠNOST nikad jače osuđena, PUBLIKA BESNA zbog psa Vesne

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024, 23:40

(VIDEO) "Gadura bezosećajna" Anelina BEZDUŠNOST nikad jače osuđena, PUBLIKA BESNA zbog psa Vesne

Tužno za gledati.

Marko Janjušević je zahvaljujući Urošu Staniću nedavno na poklon dobio psa rase džek-rasel, kog je oduvek želeo.

Keruša kom je dao ime Vesna pobrala je momentalno simpatije svih fanova rijaliti programa, i svojom energijom unela svežinu u Belu kuću.

Međutim, publika se zbog tretmana koji Vesna ima od strane svog vlasnika prilično pobunila. Janjuševa i Anelina nebriga naišla je na veliku osudu javnosti, a Marko je to saznao kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napustio "Elitu" da bi bio uz porodicu na pomenu pokojnog brata Mihajla, koji je tragično okončao svoj život samoubistvom krajem decembra.

Izrevoltiran Janjuš je nakon povratka na imanje pretio gledaocima koji potpisuju peticiju da mu se pas oduzme, govoreći da je to bez osnova. Da li je bez osnova?

Na Instagram nalogu grupe koja prati rijaliti dešavanja isplivao je snimak kako se Aneli bezosećajno ponaša prema Vesni. Dok slatko stvorenje veselo skakuće oko nje i želi malo ljubavi i pažnje, Ahmićeva od nje sklanja ruke i gura je od sebe.

Komentari na klipu su raznorazni, a da li Aneli ima trunke empatije prema životinjama prosudite sami.

- "Što već neko ne uzme to jadno kuče", "Gadura bezosećajna", "Onda se čude što pišu peticije" - samo su neki od komentara.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samoposmatramo1

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.