(VIDEO) DEJAN ĆE BITI SA MNOM KADA IZAĐEMO Pevačica se malo ZANELA, njemu bilo neprijatno, pa je OTIŠAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 11:55

(VIDEO) "DEJAN ĆE BITI SA MNOM KADA IZAĐEMO" Pevačica se malo ZANELA, njemu bilo neprijatno, pa je OTIŠAO

Ovo je njen plan!

Dejan Dragojević uživa u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Nikolić, a mnogi su očekivali da će ga osvojiti pevačica Sandra Rešić jer su prethodnih meseci bili stalno zajedno.

Ona mu je pružala utehu kada ga je supruga Dalila Dragojević prevarila u rijalitiju, te su se tada zbližili, a mnogi su komentarisali da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Sada je isplivao snimak na kome Sandra Rešić kaže da nije odustala od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejana.

Naime, na snimku se vidi svađa Irme Sejranić i Saleta Glumca, a u samom ćošku možemo videti razgovor između Dejana, Sandre i Mensura Ajdarpašića, ne sluteći da u tom momentu kamera njih snima.

- Svakako će Dejan biti sa mnom kada izađe odavde. Šta tebi ovde nije jasno? Misliš da se ja sekiram? Ma ne - poručila je Sandra Mensuru, a Dejan se prvo nasmejao pa je odmah potražio očima Aleksandru, a Rešićeva je dodala:

- Zamisli ja uđem u vezu sa njim i sve upropastim. Bože svašta - rekla je Rešićeva.

Nakon toga Dejan je ustao jer mu je verovatno bilo neprijatno, a Sandra i Mensur su nastavili da pričaju o dvoličnom i lažnom ponašanju.

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.