Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA ZMIJANAC UHVAĆENA NA PIJACI BEZ TRUNKE ŠMINKE: Razgledala DONJI VEŠ, pa uradila NEŠTO NEDOPUSTIVO! (FOTO)

Folk pevačica Vesna Zmijanac jedna je od retkih javnih ličnosti koja se ne tangira kako će se pojaviti među ljudima. Tako ju je ekipa “Paparaco lova” zatekla kako bez šminke odlazi do Kalenić pijace. Vesna se prvo kako su snimile kamere ove emisije parkirala na mesto rezrervisano za invalide, a onda krenula da obilazi tezge. The post VESNA ZMIJANAC UHVAĆENA NA PIJACI BEZ TRUNKE ŠMINKE: Razgledala DONJI VEŠ, pa uradila NEŠTO NEDOPUSTIVO! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Veki jesi li to ti?

Izvor: Svet, 06.Dec.2019

Vesna Zmijanac živi kao sav normalan svet. Budući da uživa u društvu unuke, koju često čuva, folkerka ide i na pijacu.. . Naime, Vesna Zmijanac je bez šminke otišla do Kalenić pijace. Kako su je ulovile kamere Paparaco lova, Vesna se prvo parkirala na mesto rezrervisano za invalide, a onda krenula...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.